2# Extra Bónusz: Online katapult interjú

Kategória: Ötletből - Siker | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Most igazán megéri időben megrendelned a tartalommarketing a gyakorlatban című könyvet, mert az első 250 rendelő megkapja a TOP marketingesekkel és szakértőkkel készített interjúkat. Összesen 7 fantasztikus, egyenként 1 órás hangfelvételt készítettem, amiket árulni lehet, annyira hasznosak és szórakoztatóak lettek.

 

 

Extra bónuszok a leggyorsabbaknak:

 

2# Online Katapult

Ők azok a fiatal marketing tehetségek, akik 2016-ban robbantak be a marketing világába, és egyből nettó 50 millió Ft árbevétellel zárták az üzleti évüket.

 

2# Extra Bónusz: Online katapult interjú
 
 
 

 

Ha időben rendelsz, megkapod az Online Katapulttal készült interjú teljes hanganyagátMitől olyan izgalmas ez az interjú?

 

Egy sötét kis „putriban” dolgoztak, virslit ettek, hogy felépítsék és megalapozzák a vállalkozásukat. Sok lemondás és munka vezetett a látszólag könnyen jött sikerhez. Ebben a jó kedélyű és sokszor nevetésbe fulladt interjúban többek között a sikerük technikai és személyes okait osztják meg.

A beszélgetésben elmondják, honnan van a marketing tapasztalatuk, mi az a reklám, hogyan lesz egy villamosmérnökből sikertelen póló árus, majd a konvertálás szakértője. Szó esik a találkozásuk történetéről és arról, hogy ebben milyen szerepe volt ebben egy ismert marketingesnek.

  

Kiderül mire költötték az első milliókat, hogyan osztoznak a bevételeken és mit szólnak a szüleika kapcsolatukhoz.

Természetesen most is ontják a hasznos információkat, így érdemes lesz azokat kijegyzetelned. Megtudod, hogy miért a modellezés a sikerük titka, hogyan adnak el a cikkek és miért az értékadó tartalom lett a fő eleme a sikeres kampányolásnak (erről most jelent meg az új könyvük).

Sok okos gondolatot kaptok arról, hogyan lehet eladni egy drágább terméket, mit érdemes tanítanod a piacodnak, mi az értékelvű marketing és miért rossz az a biznisz, ahol félteni kell a szakértői tudást.

Elmondják neked, milyen problémát látnak a hazai marketing tanácsadói piacon, és ezt te hogyan tudod használni a saját vállalkozásodban.

Érintjük a konkurencia és a vevők kezelését, az interjú végén pedig kiderül, milyen meglepő fordulatra készülnek a közeljövőben.

 

 

Belehallgatnál az interjúba?

 

Itt van egy pár perces rész az elejéből. A folytatás csak egyre jobb lett :)

 

A teljes interjú 1:14 perc és itt a könyvhöz adom neked

 

Ne csak ezért, de ha tetszett az interjú, akkor rendeld meg a Tartalommarketing a gyakorlatban könyvet és legyél az első 250 vásárló között.
 

Ha van olyan ismerősöd, akivel megosztanád, csak kattints lent a megosztási ikonokra.

Vissza

Címkék : TMGY, interjú

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények az üzleti célú blogolásból.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 Hírlevél

 

Adatkezelési szabályzat | ASZF

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.